Thursday, March 17, 2016

Recomandare combina frigorifica Gorenje pentru anul 2016

Salutare,

Asa cum v-am obisnuit, in fiecare saptamana vom face un top unde vom prezenta diverse combine frigorifice. Asa cum spune si numele blogului, recomanda combina frigorifica pentru toata lumea. :) Astazi, a venit randul producatorului polonez, si anume Gorenje. Este recunoscut pentru raportul pret/calitate foarte bun, de aceea astazi voi recomanda 5 modele de combine frigorifice de la acest producator. Sunt alese in functie de performante dar si pret. Asadar, sa nu mai lungim vorba, mai jos aveti cele 5 modele pe care le-am promis. Daca alegeti ceva din recomandarile mele, astept un feedback!

Gorenje RK6191AW - combina cu capacitate de 321 litri, clasa de consum energetic A+, inaltime 185 centimetri si culoare alba. Acest model foloseste tehnologia FrostLess, care reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul FrostLess veti economisi si energie.

Gorenje Old Time NRK621CLI - combina frigorifica pentru persoanele nostalgice, care isi doresc un model vintage, dotata cu tehnologia NoFrost Plus, capacitate de incarcare 363 litri, clasa de consum energetic A+, si inaltime 200 centimetri. Culoarea disponibila este Crem.

Gorenje NRK6192MB - combina frigorifica cu tehnologia NoFrost Plus, capacitate de incarcare 329 litri, clasa de consum energetic A++, inaltime 185 centimetri, disponibila doar pe negru.

Gorenje NRK6192MRD - combina frigorifica rosie, echipata cu tehnologia NoFrost Plus, capacitate maxima de incarcare 329 litri, Clasa de consum energetic A++, inaltime 185 centimetri.

Gorenje Starck NRK612ST - chiar daca este pe ultimul loc in top, acest model poarta semnatura celebrului designer Starck. Pretul este unul pe masura, insa cu siguranta pentru banii platiti veti primi un produs premium cu dotari de top si design modern si elegant!

Sper ca v-am fost de folos, va mai astept pe blogul meu cu alte recomandari si tutoriale!

No comments:

Post a Comment